Despre Noi

Poate te întrebi ce este Wanderful? 

Wanderful este viața noastră. Este relația noastră cu lumea și experiențele noastre în lume. Este fiecare zi în care noi învățăm din tot ce facem și modul în care alegem să învățăm din fiecare experiență. Wanderful este călătoria noastră prin viață și prin lume. Și vă invităm alături de noi în acest exercițiu de explorare, să descoperiți locuri noi și, mai ales, să vă inspirăm să explorați lumea cu alți ochi.

De fapt, Wanderful este principiul nostru de viață: 

”Într-o lume în care poți alege să fii orice, alege să fii bun.” ( I. Slavici)

Cine suntem?

Suntem familia Cristea și noi, Anca, Cristi și cei doi băieți, iar atunci cand nu exploram,sam ales sa oferim viața prin meseria noastră de medici veterinari specializați în oncologie. 

Suntem fondatorii Oncovet- cabinet de oncologie veterinară – și zi de zi, în profesia noastră ne dedicăm experiența și energia să alinăm durerea pacienților noștri necuvântători, dar știm că armonia o găsim alături de cei dragi.

Aducem echilibrul prin viața de familie și ne dedicăm timp să fim alături de ei. Ne educăm copii prin învățare activă, spre experimentare și adaptare. Copiii noștri sunt mici leaderi adaptați, ”doers”, cresc cu dragoste pentru sport, animale, natură și drumeții. 

De ce Wanderful?

Wanderful este o reîntoarcere la natură și spre noi prin experiență. Este un îndemn spre echilibru între muncă și familie, între tehnologie și adaptarea la care ne invită natura.

Wanderful este despre noi și modul în care noi căutăm și găsim echilibrul călătorind în locuri minunate, departe de șosele asfaltate.

Iubim provocările departe de lumea tehnologizată, dar ne folosim de tehnologie să fim adaptați. Adorăm călătoriile pe poteci nebătătorite, campăm mai mult decât să stăm la hotel. Aceasta pentru că pentru noi călătoriile sunt modul de conectare cu noi și  cu natura,  mediu de care ne îndepărtăm dintr-o stare relaxată de confort pentru a ne cunoaște mai bine. Iar în toată această experiență ne sunt cei doi fii de 6 și 4 ani care cresc frumos și liber. 

Suntem familia Cristea și Wanderful este inspirat de locurile minunate în care călătorim, de pasiunea noastră pentru destinații inedite unde, de cele mai multe ori, hrană pentru a ajunge la destinație este adrenalina. 

Haideți cu noi! Rând cu rând, literă cu literă. Și, poate, alături de noi descoperiți alt mod de a trăi, educa, oferi lumii și, într-o lume în care poți să fii orice să alegeți să fiți buni!

ro Română
X